fbpx
It’s time for new reality!

FAQ

Ce este realitatea virtuala ?

Realitatea virtuală este un mediu generat de computer care vă permite să interacționați folosind corpul vostru. Când este echipat cu căști VR și controale de mișcare, sunteți transportat într-o lume nouă.

Poate orice sa joace?

VR este incredibil de intuitiv, oamenii care nu s-ar considera în mod normal gameri consideră că pot ridica cu ușurință și juca majoritatea jocurilor, deoarece răspunde în mod natural la acțiunile lor.

Dacă este prima oară în VR, vă recomandăm să consultați pagina web “Experiente VR” și să alegeți câteva jocuri cu un rating „Ușor” de dificultate pentru a începe. În plus, personalul nostru prietenos te va parcurge printr-un proces introductiv, astfel încât să nu te simți increzator.

Ce hardware utilizeaza Studioul VR?

Folosim echipamente VR de vârf pentru stațiile noastre VR, HTC Vive Pro cu curea audio Deluxe inclusă pe fiecare cască. Aceasta este o marcă specifică de afișaj montat pe cap, controlere de mână și periferice de urmărire, care permit utilizatorului să vadă și să interacționeze cu mediul virtual. Senzorii care urmăresc markerii cu infraroșu vă transferă mișcarea către avatarul dvs. în joc.

PC-VR, cum ar fi HTC Vive Pro, este un salt imens peste versiunile mobile care se bazează pe un smartphone fără senzori pentru urmărire. În plus, HTC Vives-ul nostru este conectat la PC-uri de gaming de înaltă putere pentru o putere maximă de procesare.

In salile noastre avem zone de joacă mai mare de 2 x 2 m.

Exista anumite masuri de siguranta?

Dacă aveți probleme de sănătate, vă rugăm să consultați condițiile dvs. cu echipa noastra înainte de sesiune. Dacă simțiți amețeli sau boli de mișcare, vă recomandăm să faceți o pauză scurtă.

Studioul VR este proiectat cu anumite masuri de siguranta, si anume, locurile de joaca sunt acoperite cu pavele de cauciuc de 1,5cm pentru a-i proteja pe oaspeți de orice căderi. Asigurați-vă că purtați încălțăminte adecvată. Tocurile înalte nu sunt recomandate. Vă rugăm să respectați regulile si recomandarile noastre privind accesul in salile noastre, respectiv, utilizarea echipamentelor de realitate virtuala.

Personalul nostru se va asigura că sunteți la curent cu cerințele noastre de securitate înainte de începerea sesiunii.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile noastre complete pentru mai multe informații.

Pot purta ochelari de vedere?

Da, puteți încadra majoritatea ochelarilor în cască VR. Nu veți face multe lecturi în VR, dacă există, așa că vă recomandăm să încercați fără ochelari la început sau să purtați lentile de contact pentru mai mult confort.

Vă rugăm să nu purtați ochelari cu Pimax 5K +, datorită naturii mai delicate a lentilelor sale.

Cat de multe jocuri pot juca?

La cât de multe sau la cât de puține îți dorești! Puteți schimba jocurile în orice moment. Dacă aveți nevoie de ajutor, dați personalului nostru prietenos un strigăt.

Cat de multe persoane pot participa?

Se pot utiliza căștile noastre VR pe o singură cască de persoană.

Dacă vă aflați cu un grup, sunteți mai mult decât binevenit să utilizati mai multe căști.

În mod alternativ, prietenii tăi sunt capabili să se uite pe monitoarele din salile VR sau pe televizorul cu ecran mare din receptie studioului.

Pot juca cu prietenul meu?

Absolut! Dacă prietenii dvs. doresc să participe la acțiune, personalul nostru vă poate ajuta să-i configurați pe un stand alăturat într-un joc multiplayer cu chat vocal. Până la patru persoane pot juca simultan.

Avem o gamă largă de jocuri din care să alegeți pentru grupuri, consultați meniul nostru de jocuri pentru mai multe informații despre jocurile care acceptă multiplayer.

Alte restrictii de varsta?

VR nu este potrivit pentru copiii sub 6 ani. Acest lucru se datorează distanței minime dintre ochii lor (cunoscută sub numele de IPD sau distanța interpupilară), de obicei nu este suficientă pentru ca adâncimea 3D să fie eficientă.

Ne străduim să menținem un mediu sigur pentru copii, atât în ​​lumea reală cât și în cea virtuală! Jocurile cu restricții de vârstă sunt menționate în meniul jocurilor. Vă recomandăm să folosiți servere private pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, iar personalul nostru este fericit să vă ajute la configurarea acestui client.

În plus, putem restricționa anumite jocuri să apară chiar și în meniul căștilor! Părinții sunt liberi să ceară personalului nostru să permită accesul restricționat la o limită de vârstă stabilită.

Imi pot anula rezervarea?

Studioul VR permite reprogramarea cu până la 3 ore înainte de ora de rezervare. Anulările trebuie făcute cu 24 de ore înainte. Pentru anulările fără avertizare de 24 de ore, plățile nu vor fi rambursate.

Pentru a planifica sau anula o rezervare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la offce@vrstudiocalarasi.ro

Pot inchiria Studioul VR pentru evenimentul meu?

Da! Trimite-ne un e-mail la office@vrstudiocalarasi.ro pentru a discuta despre închirierea spațiului pentru evenimentul tău.

Ce jocuri aveti?

Am selectat o gamă de jocuri pentru toate vârstele și pe toate genurile. Consultați pagina noastra “Experiente VR” pentru mai multe informații. Vom adăuga și reîmprospăta biblioteca noastră de jocuri în mod regulat, așa că reveniți des!

Pot solicita un joc?

Da, puteți, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la offce@vrstudiocalarasi.ro pentru a solicita un joc.

Deși vom lua în considerare toate solicitările, nu putem garanta că jocul pe care îl solicitați va fi adăugat în biblioteca noastră.

Anunțuri pentru jocuri noi vor fi făcute aici pe www.vrstudiocalarasi.ro și pe canalul noastru de facebook https://www.facebook.com/VirtualRealityStudioSRL/ 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support