fbpx
It’s time for new reality!

Despre noi

Despre noi

Realitate virtuală simplă, de înaltă calitate

Ritmul accelerat al evoluției din sectorul tehnologic continuă să ne uimească pe toți aducând în viața noastră noi gadgeturi care revoluționează atât semnificația entertainmentului cât și a modului în care îți desfășoară businessurile activitatea.

Realitatea virtuală (Virtual Reality sau prescurtat VR) este una din tehnologiile de ultimă generație, care cunosc o dezvoltare incredibilă și o popularitate crescândă. Așa cum se poate subînțelege din nume – realitate virtuală – prin intermediul acestei tehnologii se va putea experimenta o realitate care nu există, creată de un calculator.

Spre desosebire de realitatea augmentată (AR), care permite suprapunerea unei realități
artificiale (virtuale) peste cea reală, realitatea virtuală nu este concepută pentru a extinde realitatea așa cum o putem percepe cu ochii, urechile și celelalte simțuri, ci recreează o realitate în totalitate separată de cea fizică.

Cu siguranță că în doar câțiva ani, realitatea virtuală, plus multe alte tehnologii nou apărute, vor deveni noua normă tehnologică.

Vezi FAQ
misiune

Despre Companie

Compania este dezvoltata pe ultima tehnologie de piata in ceea ce priveste domeniul realitatii virtuale. Este o companie noua in spectrul industriei de gaming si learning din Romania, dar asta inseamna ca va fi si moderna, aducand un suflu proaspat in lumea celor pasionati de jocuri si aplicatii de realitate virtuala.

Misiunea acestei companii este de a revolutiona industria gaming-ului si de learning prin
intermediul tehnologiei realitatii virtuale, si de a oferi posibilitatea accesarii acestei tehnologii tuturor persoanelor indiferent de originea etnica, sex, religie, varsta, orientare sexuala, sau anumite dizabilitati.

Scopul salii VR este de a le oferi celor ce au ca hobby jocurile si tehnologia, o experienta unica, cu totul altfel de ceea ce este prezent pe piata in momentul de fata.

IOAN, manager

dezvoltându-ne împreună

Partenerii nostri

Recenzii

Consultați recenziile clienților noștri

Îmi plac gadgeturile, tehnologiile noi și îmi plac lucrurile noi. Aceasta sala m-a condus către o experiență realistă a unei lumi noi. Sunt foarte fericita pentru că am descoperit aceasta sala.

Mihaela

Mihaela

Am utilizat ochelarii VR impreuna cu prietenii mei. Am testat acest gadget super nou, și a fost ca si cum ai avea primul televizor. Toți de la 9 ani până la 54 de ani au spus doar WOW.

Mihai

Mihai

În ceea ce privește gadgeturile este tocmai grozav – am zburat cu un avion, am facut scufundari sub apă, am condus o masina, am trans cu arcul in orci, cu totul imersiv cu patru străini, unde a trebuit literalmente să ajung pe podea pentru a mă ascunde în spatele unui perete VR.

Alexandru

Alexandru

Grozav pentru a călători în lume și a vedea ce este acolo. De asemenea, un bun ajutor de formare pentru diferiți subiecți pentru a vedea mâinile reale despre experiență. Distracție de a urmări alte persoane care nu au mai experimentat VR înainte.

Mugur

Mugur

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support